Ανακοίνωση από την πετοσφαιρική Νέα Σαλαμίνα.
Αναλυτικά:
Επιθυμούμε για λόγους ενημέρωσης αλλά και εκπαίδευσης να γνωστοποιήσουμε το βασικό μέρος της απόφασης της δικαστικής επιτροπής της Κ.O.ΠΕ, με την οποία προδικαστικά αποφάσισε την απόρριψη της ένστασης του σωματείου μας για την αντικανονική συμμετοχή πετοσφαιριστή, ο οποίος μαζί με το σωματείο του παραβίασε άρθρα της προκήρυξης αλλά και του ιατρικού πρωτοκόλλου της Ομοσπονδίας.
Ουσιαστικά η δικαστική αποφάσισε ότι οι παραβιάσεις αυτές δεν συνεπάγονται αντικανονική συμμετοχή αλλά απλά ένα πειθαρχικό παράπτωμα που πρέπει να τιμωρηθεί!
Το σωματείο μας επιθυμεί να δηλώσει ότι υπέβαλε την συγκεκριμένη ένσταση για λόγους αρχής και ότι παρόλο που έχει νομικές συμβουλές ότι η απόφαση της δικαστικής της Κ.Ο.ΠΕ. πάσχει και είναι νομικά διάτρητη, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε έφεση, σεβόμενο όλα τα άλλα σωματεία, τα οποία ταλαιπωρούνται με τις συνεχείς αναβολές. Παράλληλα έχουμε ήδη υποβάλει στην Ομοσπονδία εισηγήσεις που αφορούν τον τρόπο αξιολόγησης των αιτημάτων αναβολής όταν προκύπτουν θετικά κρούσματα covid-19 ανάμεσα σε αθλητές.