Μετά την σημαντική νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Νεντίμ Τούτιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει ηρεμία να δουλέψουμε καλύτερα και παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, πετύχαμε ένα γκολ, είχαμε και άλλες 3-4 καλές ευκαιρίες που αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα βάζαμε και άλλα γκολ. Στην επανάληψη κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και δίκαια νικήσαμε. Έχουμε 15 μέρες και αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε για να βγάλουμε καλύτερη εικόνα».
Για την επιστροφή του σε ομάδα α’ κατηγορία μετά από 13 χρόνια: «Μετά από 13 χρόνια επιστρέφω. Μπορούσα και πριν, είχα προτάσεις αλλά δεν φεύγω εύκολα από τις ομάδες μου. Ήμουν στην Αλκή, μετά στον Οθέλλο. Δεν μπορούσα να πω όχι στον Ολυμπιακό. Βρήκαμε μια κατάσταση δύσκολη καθώς τα παιδιά έχασαν την αυτοπεποίθηση τους. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα υπάρξει βελτίωση».