Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε  πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Άρη ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.
«Ουσιαστικά είναι ένα νέο πρωτάθλημα που διεξάγεται όμως με βάση τι έκανες την προηγουμένη περίοδο. Ξεκινάμε από τη 2η θέση γιατί δεν κάναμε όσα θα έπρεπε στην κανονικά περίοδο. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε στην αρχή της σεζόν. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, οφείλουμε να τους συγχαρούμε για αυτό. Την ίδια ώρα, ο Άρης απέδειξε ότι βάζει δύσκολα σε όλες τις ομάδες, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε όμως να πάμε αρκετά μακριά. Δεν θα σταματήσουμε να πιστεύουμε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες».
Για τα αγωνιστικά νέα: «Έχουμε περάσει αρκετά φέτος. Ο Νταουσβίλι θα κάνει επέμβαση και δεν θα υπολογίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Εφραίμ είναι δύσκολο να προβλέψεις, θα προσπαθήσει να μπει την ερχόμενη εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Ο Ντανίλο κρίθηκε πως δεν ήταν εκατό τοις εκατό έτοιμος για να βρεθεί στην αποστολή, ευελπιστώ ότι θα είναι στην επόμενη αγωνιστική».