Για την πρόσληψη του Νιλ Λένον στην τεχνική ηγεσία μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.

-Για τους λόγους της πρόσληψης του Λένον: «Είναι στη φιλοσοφία της Ομόνοιας. Του δίνουμε την ευκαιρία με ένα συμβόλαιο 2,5 χρόνων να δουλέψει. Αυτό που περιμένουμε από τον προπονητή είναι να έρθει στην Κύπρο και να γνωρίσει τους παίκτες. Οι εμπειρίες του θα βοηθήσουν. Έχει κατακτήσει δέκα τίτλους, αυτό δεν αλλάζει. Για έξι χρόνια στη Σέλτικ πήρε αρκετούς τίτλους και εμπειρίες, οδήγησε την ομάδα στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά δεν έρχονται τυχαία. Όλα αυτά μας οδήγησαν στην απόφαση να προσλάβουμε τον Λένον και να χαρούμε μαζί του τίτλους τα επόμενα χρόνια».

-Για το ότι εδώ και ένα χρόνο δεν εργαζόταν σε κάποια ομάδα: «Ήταν μια συνειδητή απόφαση του προπονητή. Ήθελε να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. Ίσως είναι και πλεονέκτημα, θα έχει το καθαρό μυαλό».

-Για τους συνεργάτες του: «Θα επιλέξει σίγουρα το βοηθό προπονητή. Η Ομόνοια έχει και το δικό της προσωπικό, δεν αναμένω οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές».

-Για το κύπελλο: «Είναι πρόωρος τελικός με την ΑΕΛ. Είναι ο μοναδικός στόχος που μας απέμεινε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κατακτήσουμε».