O Ραλφ Ράνγκνικ αστειεύτηκε με το πρόσφατο ταξίδι – αστραπή που έκανε ο Κριστιάνο στην γενέτειρά του απουσιάζοντας από το ντέρμπι του Μάντσεστερ και σκέφτηκε μήπως γίνει σταθερή αυτή η εξόρμηση, αν είναι να επιστρέφει με χατ-τρικ!
Ο CR7 σκόραρε τρεις φορές απέναντι στην Τότεναμ ώστε να μην αφήσει την Γιουνάιτεντ να χάσει βαθμούς στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου. Αναρριχήθηκε στην κορυφή όλων των σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου καταγράφοντας ακόμα μια απίστευτη επίδοση και φαίνεται πως η ολιγοήμερο επιστροφή στην πατρίδα, του έκανε καλό.
Είχε απουσιάσει από το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Etihad λόγω προβλήματος τραυματισμού και είχε επιλέξει να πάει για λίγο στην Πορτογαλία κι όχι να μείνει μαζί με τους συμπαίκτες του για ψυχολογική στήριξη.
Στην επαναφορά του έκανε one-man show στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Ραλφ Ράνγκνικ λίγο μετά το 3-2 επί των «σπιρουνιών» ανέφερε: «Αστειευόμασταν ότι ίσως και να κάνει σε όλους καλό να στέλνουμε τον Κριστιάνο κάθε εβδομάδα στην Πορτογαλία, να χάνει προπονήσεις δυο ημερών και επιστρέφοντας να κάνει τέτοια πράγματα».