Οι επόμενες προπονήσεις θα καθορίσουν αν ο Άνχελ Γκαρσία θα προλάβει το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Το (μυϊκό) πρόβλημα του Ισπανού αριστερού μπακ δεν είναι σοβαρό, ωστόσο θα ξεκαθαρίσει προσεχώς αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Λευκωσίας.
Σε αντίθετη περίπτωση, τότε το φαβορί για να κρατήσει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Νικόλας Εγγλέζου. Μολονότι επιστρέφει ο Τάντι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει στα υπέρ του την πολύ καλή του παρουσία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.
Ο Νικόλας παρουσιάζεται πιο ώριμος από ποτέ στη δεύτερη του θητεία στην ΑΕΚ, είναι εκ των αρχηγών και όποτε χρειαστεί δίνει το… 101% των δυνάμεών του. Βγάζει πάθος, δείχνει πολύ ότι γουστάρει που επέστρεψε στην ομάδα της Λάρνακας και δεν θέλει να αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται στην ομάδα.
Αν λοιπόν ο Γκαρσία μείνει εκτός, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Εγγλέζου για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ.

Ανδρέας Βεντούρης