Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στηρίζει τις τροποποιήσεις που κατατέθηκαν στην βουλή και αφορούν την νομοθεσία περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, που συμπεριλαμβάνει και την κάρτα οπαδού. Το ΔΣ θα στηρίξει και τις όποιες αλλαγές θα ευθυγραμμίζονται με τις πάγιες θέσεις του Σωματείου μας και προτίθενται να καταθέσουν τα πολιτικά κόμματα στη συζήτηση που θα ακολουθήσει στη βουλή.
Καλούμε την ΚΟΠ, τον ΚΟΑ και τα πολιτικά κόμματα να υποβοηθήσουν στις προσπάθειες που γίνονται για την οριστική επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και να προχωρήσουν σε ένα εποικοδομητικό διάλογο τόσο με τα Σωματεία, όσο και με τα σύνολα των οργανωμένων οπαδών. Σκοπός και στόχος είναι η οριστική κατάργηση του αναχρονιστικού αυτού μέτρου αλλά και ο εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας όπου θα προωθείται η πρόληψη και όχι η καταστολή.
Το ΔΣ του Σωματείου μας θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι έτοιμο να υπερασπιστεί την επιστροφή των σωστών φιλάθλων, που αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία, στα γήπεδα. Σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε ότι το μέτρο έχει πετύχει καθώς η μόνη «επιτυχία» του οφείλεται στην απουσία μεγάλης μάζας του κόσμου από τα γήπεδα. Ο αθλητισμός είναι για όλους και θα υπερασπιστούμε αυτό το δικαίωμα μέχρι τέλους!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ