Οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ θέλουν να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» και ετοιμάζουν πρόταση στον Αντόνιο Ρούντιγκερ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης και άλλα ευρωπαϊκά μεγαθήρια θέλουν να τον αποκτήσουν.
Το 2022 μοιάζει ονειρικό για τη Νιούκαστλ που από τις θέσεις του υποβιβασμού φαίνεται να έχει «καθαρίσει», φτάνοντας στην 14η θέση και το +7 από την 18η Μπέρνλι. Μάλιστα, οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν δώσει άλλο αέρα στο σύλλογο, με μεταγραφές ουσίας που ήδη έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.
Με το μπάτζετ των «καρακαξών» να αυξάνεται αισθητά σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ο σύλλογος του Τάινσαϊντ ετοιμάζεται για το μεγάλο «μπαμ» στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με την «Telegraph», η ομάδα του Έντι Χάου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Τσέλσι, Αντόνιο Ρούντιγκερ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι μετά από 5 σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ.
Ο Γερμανός αμυντικός είναι από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους «μπλε» και ήδη ένας αριθμός ευρωπαϊκών μεγαθηρίων, ανάμεσά τους και η Ρεάλ Μαδρίτης, εξετάζει την περίπτωσή του.