Μετά τη νίκη  επί τη Δόξας, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η Δόξα μας έβαλε δύσκολα με τους καλούς επιθετικούς. Κάναμε το παιχνίδι μας, ήρθε το 1-0, είχαμε ακόμα 1-02 φάσεις, δεν το καταφέραμε. Ισοζύγισε η Δόξα, ήμασταν ανοργάνωτοι στο κέντρο και η Δόξας μας έκανε 1-2 φάσεις. Καταφέραμε και σκοράραμε δεύτερο γκολ Όταν καταφέρουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα και σκοράρουμε συνήθως κερδίζουμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«
Στο δεύτερο ημίχρονο δοκίμασα να φορτώσω την αριστερή πλευρά, αλλάξαμε τα άκρα μας, οι παίκτες έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, Κολ και Ίλιεφ τρομερό παιχνίδι, ο Αλμπάνης εξαιρετικός είχε τα τελειώματα, η άμυνα έκανε καλή δουλειά. Μου αρέσει που οι αλλαγές μας έρχονται από τον πάγκο και κρατούν το πνεύμα».
Για το ότι μετά τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα δήλωνε πως στη συνέχεια θα δούμε πολύ διαφορετικά πράγματα και για την γερμανική νοοτροπία: «Δεν ήμουν ο πιο αγαπητός στη Λεμεσό όταν χάσαμε από τη Ζίλινα. Έπρεπε να συνέλθουμε, να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Ήταν σκληρή αρχή, αλλά η νοοτροπία της ομάδας ήταν καθοριστική.  Δεν έχουμε γερμανική νοοτροπία, δεν έχουμε Γερμανούς παίκτες. Όσοι δεν ακολουθούν το πλάνο και τις οδηγίες μας θα τα ακούσουν και θα συμμορφωθούν. Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια των παικτών μας. Φέραμε πάρα πολλούς νέους και ήταν ριψοκίνδυνο. Είναι εντυπωσιακό αυτό που έκανε η ομάδα και το πως αποκτήσαμε ομοιογένεια. Ήρθε η ώρα και του ιατρικού τιμ να βοηθήσει με τους τραυματίες. Το πλάνο μου είναι πολύ απαιτητικό. Όταν έρχονται θετικά αποτελέσματα οι παίκτες το πιστεύουν».
Αν μπορεί ο Απόλλωνας να ανταπεξέλθει και στις δυο διοργανώσεις: «Δεν φοβάμαι τίποτα, πιστεύω στην ομάδα. Επανήλθαμε μετά από ήττες και φτιάξαμε σερί. Αυτό που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες είναι μια ηρεμία. Δεν τελειώνει ο κόσμος σε μια ήττα. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε τους παίκτες. Μπορεί να έρθει μια ήττα».
Για την ανησυχία του κόσμου ότι μπορεί να χαθεί το πρωτάθλημα: «Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Πρέπει να το αποβάλλουμε αυτό που λέτε. Τώρα βλέπουμε μπροστά. Με την ΑΕΛ έχουμε μόνο 13 παίκτες αλλά δεν θέλουμε δικαιολογίες. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Βλέπουμε το μέλλον. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες. Αυτό λέει πολλά».