Με πολλά προβλήματα άρχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Άρη η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζει στα δύο τελευταία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Βερχόβετς και Εσκοβάλ, καθώς δεν ήταν εγγεγραμμένοι όταν ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας.
Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Χουσμπάουερ, καθώς είχε δηλωθεί τότε να εκτίσει την ποινή του σ’ αυτό το ματς όταν είχε συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες. Το απουσιολόγιο περιλαμβάνει επίσης τα ονόματα των τραυματιών Ντέλετιτς, Ρισβάνη και Αντωνιάδη. Απ’ εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ονησίφορου Ρουσιά και θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση.
Πέραν όμως από τις απουσίες, ο Κετσπάγια θα έχει και επιστροφές. Ο Κωστάκης Αρτυματάς έμεινε εκτός από τον τελευταίο αγώνα με την Πάφος FC λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό σήμερα Δευτέρα, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Άρη.
Αναμένεται επίσης ότι θα προλάβουν οι Τζουρ, Χριστοδουλόπουλος, Καλτσάς και Χριστοφή. Αυτή η τετράδα δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό, αλλά εκτιμάται ότι θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

Ανδρέας Βεντούρης