Καλός και δικαιολογημένος  ο ενθουσιασμός από την σπουδαία νίκη στο Τσίρειο, αλλά ξέρουν στο ΑΠΟΕΛ, ότι όχι μόνο εν τελείωσε τίποτε, παρά μόνο ήταν και είναι δύσκολα τα βαθμολογικά δεδομένα.
Απλά, η ομάδα έκανε ένα καλό βήμα προς την πρώτη 6άδα. Τίποτε παραπάνω και για’ αυτό ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλησε την επόμενη μέρα να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του στην πραγματικότητα.
Όχι μόνο δεν υποτιμά τον αγώνα της Τετάρτης με την ΠΑΕΕΚ παρά τα πολλά προβλήματα που έχει ο αντίπαλος, αλλά θεωρεί ότι η δική του ομάδα θα χρειαστεί την καλή απόδοση για να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Δεν είναι λίγες οι απουσίες του ΑΠΟΕΛ εν όψει ΠΑΕΕΚ. Δεν δικαιούνται να αγωνιστούν (λόγω τιμωρίας) οι Ντογκαλά-Σατσιάς-Σαμπάλα-Θεοδώρου-Νατέλ, δεν δικαιούνται επίσης οι τρεις μεταγραφές, Πέδρο-Σαρφό-Έσελινγκ και είναι επίσης αμφίβολοι (λόγω τραυματισμού) οι Σάβιτς και Ντανίλο.
Συνολικά 10 ποδοσφαιριστές που σαφώς και επηρεάζουν την αγωνιστική πτυχή. Ο Σωφρόνης θα προσπαθήσει να παρατάξει μία όσο το δυνατόν καλή 11άδα έχοντας δύο επιστροφές, σε σχέση με την ΑΕΛ. Ο λόγος για τους Τσεπάκ και Γουίλερ που αναμένεται να είναι οι δύο ακραίοι αμυντικοί.
Έχει λύσεις στην άμυνα με τους Καρώ και Βινίσιους, έχει και στη μεσαία γραμμή με τους Νταουσβίλι-Σόουζα-Ντε Βινσέντι και στην επίθεση με τους Οκριασβίλι, Εφραίμ-Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι στην 11άδα της Τετάρτης.