Η διοίκηση της Τότεναμ ζήτησε από τον Αντόνιο Κόντε να μην παραχωρήσει ξανά συνέντευξη σε ιταλικό Μέσο, διότι θεωρεί πως γίνονται λάθη στην μετάφραση και παρερμηνεύονται τα λόγια του.
Σε κάκιστη φόρμα βρίσκεται η Τότεναμ μετά τις διαδοχικές ήττες από την Τσέλσι (2-0), τη Σαουθάμπτον (3-2) και τη Γουλβς (2-0). Επειτα από αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε υποχώρησε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Premier League κι αυτό το Σάββατο (19/02, 19:30) έχει ακόμη ένα δύσκολο έργο στο πρωτάθλημα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για τα «σπιρούνια» προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι των πρώτων τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στα προκριματικά για το Champions League.
Ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει διστάσει έως τώρα στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της Τότεναμ, να ασκήσει έντονη κριτική στους παίκτες του, την διοίκηση αλλά και στην πολιτική του συλλόγου στην μεταγραφική περίοδο.
«Γνωρίζουμε ειλικρινά ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες πάνω από μας. Αν θέλουμε να τις προλάβουμε, θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να δουλέψουμε σκληρά. Και κυρίως, στη μεταγραφική αγορά, δεν πρέπει να κάνουμε άλλο μεγάλα λάθη», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο τον περασμένο Φεβρουάριο.
Δηλώσεις που είχαν ενοχλήσεις τότε την διοίκηση της Τότεναμ, η οποία σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ζήτησε από τον Κόντε να μην μιλήσει ξανά σε Μέσο της πατρίδας του.