Πιο εντυπωσιακό δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν το ξεκίνημα του Ιβάν Τρισκόφσκι στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει οκτώ γκολ στα πρώτα επτά παιχνίδια. Πέτυχε το όγδοο του τέρμα κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στις 25 Οκτωβρίου, όμως από τότε ήταν λες κι έπεσε ο διακόπτης του Ιβάν…
Ακολούθησαν οκτώ αγώνες χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, το οποίο έλαβε τέλος όταν σκόραρε εναντίον της ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο της και της Ανόρθωσης στην «Αρένα», ωστόσο, πάτησε ξανά το… mute στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια που ακολούθησαν με Εθνικό, Άρη, Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ.
Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ στα τελευταία δεκατέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και το ένα μάλιστα με πέναλτι (με την ΠΑΕΕΚ). Αναμφίβολα, αποτελεί έναν σοβαρότατο λόγο της πτώσης της ομάδας της Λάρνακας, η οποία ας μη ξεχνάμε πως στα τελευταία τέσσερα ματς, έμεινε στο… μηδέν!
Ασφαλώς, δεν αποτελεί και τη μοναδική αιτία της αρνητικής πορείας του τελευταίου ενάμιση μήνα. Είναι πολλά που επηρέασαν κι έφταιξαν, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι ο «Τρίσκο» δεν είναι στα καλά του, την έφερε σε χειρότερη θέση.

Ανδρέας Βεντούρης