Τα τελευταία χρόνια η Πάφος FC είχε ως στόχο την είσοδο στην 6άδα, όμως δεν τα κατάφερνε. Φέτος, όλα είναι διαφορετικά. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης, η παφιακή ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από την υλοποίηση του μεγάλου στόχου.
Τα πανηγύρια μετά τη νίκη στο Δασάκι ήταν έξαλλα, από ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοικούντες και κόσμο. Η Πάφος FC, ανέβηκε στην 5η θέση, είναι μόλις στο -4 από την 2η θέση και αυτό δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να ονειρεύεται για κάτι περισσότερο.
Ο κόσμος το πιστεύει, αρκετοί έκαναν το ταξίδι Πάφος-Δασάκι, με την ομάδα να τους δίνει το δικαίωμα για πανηγύρια.


Κόντρα σε Δόξα (εκτός) και Άρη (εντός) τα παιχνίδια που υπολείπονται, με το απόλυτο να είναι ο στόχος για να μπει η ομάδα στη δεύτερη φάση με τα καλύτερα δυνατά βαθμολογικά δεδομένα.
Από τη στιγμή που από το πρωτάθλημα θα προκύψουν τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ή ακόμα και πέντε αναλόγως με την κατάληξη στο κύπελλο, γίνεται αντιληπτό, πως η συμμετοχή της Πάφος FC στη δεύτερη φάση, δεν μπορεί να είναι τυπική. Ειδικά από τη στιγμή που απέδειξε πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πλείστες ομάδες της 6άδας, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται.

Ανδρέας Ανδρέου