Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν εντυπωσιάστηκε από την ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται να θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να αποτελεί το πρώτο φαβορί για την υπογραφή του.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης, έχοντας σγκριθεί με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρότι διανύει μόλις το 23ο έτος της ηλικίας του. Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε πολύ κοντά στην μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι, όμως η πρόταση των 172 εκατ. λιρών απορρίφθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ενώ όλα έδειχναν πως ο Γάλλος επιθετικός θα καταλήξει στο Μπερναμπέου το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του με τους «Παριζιάνους» λήγει σε 5 μήνες, η αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ άλλαξε εντελώς την κατάσταση.
Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Ισπανία, ο 23χρονος επιθετικός δεν εντυπωσιάστηκε από την ποιότητα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι και φαίνεται πως απέρριψε την ιδέα της μεταγραφής του στη «Βασίλισσα» θέτοντας ως προτεραιότητα, μία μετακίνηση στο Νησί και την Πρέμιερ Λιγκ.
Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρει πως το πρώτο φαβορί για την υπογραφή του Εμπαπέ είναι η Λίβερπουλ και εφόσον ο Σαλάχ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ρεντς» μία τέτοια κίνηση φαντάζει πολύ πιθανή για να καλυφθεί το κενό του «Φαραώ».