Ο Ρομπέρτο Ροσάλες παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Goal της 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δήλωσε παράλληλα:
«Νοιώθω πολύ όμορφα, δεν σκοράρω συχνά οπόταν σκοράροντας ένα τέτοιο γκολ ήταν απίστευτο συναίσθημα για εμένα. Δυστυχώς σε εκείνο το παιχνίδι όμως δεν κέρδισε η ομάδα. Μπορεί να σκόραρα που δεν είναι συχνό για ένα αμυντικό αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι να πετυχαίνει το στόχο της και να κερδίζει».
Σε ποιους το αφιερώνεις; «Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και την ομάδα με τους οποίους είμαστε ένα σε κάθε παιχνίδι όπως και στην οικογένεια μου που είναι μακριά αλλά αυτό το βραβείο θα τους κάνει χαρούμενους. Ελπίζω στο μέλλον να σκοράρω κι άλλα γκολ και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Πως νοιώθεις στην Κύπρο; «Είμαι χαρούμενος εδώ, νοιώθω καλά. Ένοιωσα αμέσως άνετα στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της σεζόν θα καταφέρουμε αυτά που θέλουμε. Είμαι ευτυχής που έχω την ευκαιρία να παίξω με την ΑΕΚ στο Κυπριακό πρωτάθλημα».