Στο στόχαστρο των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω ενός φτυσίματος στον συμπαίκτη του Άντονι Ελάνγκα.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έζησε ξανά τη βραδιά που είχε και μεσοβδόμαδα κόντρα στην Μπέρνλι, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σαουθάμπτον κι έτσι έμεινε δίχως νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις και για δεύτερο στο πρωτάθλημα.
Τραγική φιγούρα γι’ ακόμη ένα παιχνίδι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αστέρας των «κόκκινων διαβόλων» συμπλήρωσε έξι διαδοχικά ματς χωρίς να έχει βρει ούτε μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα.
Μάλιστα ο 37χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών για ένα άλλο γεγονός, άσχετο με την αγωνιστική εικόνα του. Οπως κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους «Άγιους», ο Κριστιάνο φαίνεται να έφτυσε στην πλάτη της φανέλας του συμπαίκτη του, Άντονι Ελάνγκα.
Μία κίνηση η οποία πυροδότησε αμέτρητα σχόλια για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι το έκανε επίτηδες και πως θα πρέπει να τιμωρηθεί, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως δεν είχε πρόθεση να «σημαδέψει» τον συμπαίκτη του και πως ήταν μία άτυχη στιγμή. Από την άλλη υπήρξε και μια ακόμη θεωρία από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έκαναν λόγο για «τρικ» του τηλεοπτικού φακού και πως ο Ελάνγκα δεν ήταν τόσο κοντά στον Ρονάλντο όσο φαινόταν.