Πρόκριση για την Ανόρθωση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου, μετά και το 0-0 κόντρα στην Πάφος FC. Το σκορ του πρώτου αγώνα (βλ. 3-1) ήταν ιδανικό για την «Κυρία» που το διαχειρίστηκε ουσιαστικά και «τσέκαρε» εισιτήριο για τους «8». Το μυαλό των παικτών του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν στην τακτική και «μπλόκαραν» τον αντίπαλο.
Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες, με την Πάφος FC να έχει την περισσότερη διάθεση για να σκοράρει, όμως η Ανόρθωση ήταν αυτή που είχε την καλύτερη στιγμή στο 90+2’ με τον Μπάιριτς να σώζει πάνω στην γραμμή.
Οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα αναμετρηθούν στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ανόρθωση (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Κορρέα, Αραγιούρι (60′ Εσκοβάλ), Ρισβάνης, Αβραάμ, Αρτυματάς, Πόποβιτς (53′ Χρυσοστόμου), Χουσμπάουερ (46′ Bερχόβετς), Ντέλετιτς (60′ Αμπαρτζουμιάν), Ουάρντα, Νοβότνι (70′ Ιωάννου)
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κορέια, Χατζημιτσής, Μότης

Πάφος (Ντ. Μίλανιτς): Ρούτκο, Κβίντα, Χότσκο, Σεμέδο (69′ Λέιτε), Κοβάσεβιτς, Ντ. Αουρέλιο (58′ Χέσταντ), Βαλακάρι (58′ Φουρ), Ντράγκομιρ (69′ Πάνιτς), Μπάιριτς, Τόμετσακ (46′ Ταλίς), Πάγιτς
Στον πάγκο: Πέτρου, Θεοδούλου, Παλάσιος, Φυλακτού, Αλ Γκαντιούι, Μιχαήλ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βερχόβετς, Εσκοβάλ, Αρτυματάς / Χότσκο, Ντ. Αουρέλιο, Πάνιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
EΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1100 (40 οι φιλοξενούμενοι)
ΣΚΟΡΕΡ:
Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

ΘΥΜΗΘΕΙΤE ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Έναρξη στο παιχνίδι μας.
2′
Πρώτη καλή στιγμή για την Ανόρθωσης. Ο Νοβότνι βρήκε τον Ντέλετιτς που έκανε το πλασέ με τη μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.
7′ Κατά μέτωπο επίθεση για την Ανόρθωση, κόπηκε ο Ουάρντα από τον Πάγιτς. Ο Αιγύπτιος διαμαρτυρήθηκε για σπρώξιμο από πίσω, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί ο διαιτητής Σολωμού.
13′ ΣΧΟΛΙΟ: Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Άρχισε ελαφριά βροχόπτωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
22′ Διπλή φάση για την Πάφος FC. Πλασέ του Ντάγκλας Αουρέλιο στην κίνηση, η μπάλα σταμάτησε στον Αβραάμ και ο Βαλακάρι σε δεύτερο χρόνο που επιχείρησε το σουτ, βρήκε στον Αραγιούρι και κατέληξε σε κόρνερ.
27′ Σέντρα του Αβραάμ από τα αριστερά, έπιασε τη κεφαλιά ο Ντέλετιτς που βρήκε σε ετοιμότητα τον Ρούτκο.
33′ ΣΧΟΛΙΟ: Ο άνεμος δυσκόλεψε πάρα πολύ τις τελευταίες προσπάθειες των δύο ομάδων εξ’ ου και το ότι απουσιάζει η μεγάλη φάση μέχρι στιγμής από το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα γενικά στο ματς με την Ανόρθωση να έχει ισορροπήσει στη μεσαία γραμμή.
39′ Κίτρινη στον Χότσκο για φάουλ στον Ντέλετιτς.
42′ Ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Αραγιούρι ανενόχλητο από το ύψος της μικρής περιοχής να μη μπορεί να σκοράρει, έπειτα από κόρνερ του Πόποβιτς.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-0

Έναρξη στο β’ ημίχρονο με μία αλλαγή για την Ανόρθωση και μία για την Πάφος FC. Ταλίς στη θέση του Τόμεσακ. Βερχόβετς αντί Χουσμπάουερ.
52′
Κίτρινη στον Ντάγκλας Αουρέλιο για φάουλ στον Κορρέα. Κίτρινη και στον Ιβάν Μανς.
53′ Αλλαγή για την Ανόρθωση. Ο Χρυσοστόμου αντί του Πόποβιτς.
54′ Κίτρινη στον Βερχόβετς για φάουλ στον Κοβάσεβιτς.
58′ Διπλή αλλαγή για την Πάφος FC. Μέσα οι Χέσταντ και Φουρ στις θέσεις των Ντάγκλας Αουρέλιο και Βαλακάρι.
60′ Διπλή αλλαγή για την Ανόρθωση. Εσκοβάλ και Αμπαρτζουμιάν αντί των Αραγιούρι και Ντέλετιτς.
67′ ΣΧΟΛΙΟ: Μετά την είσοδο του Εσκοβάλ που κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, η «Κυρία» αγωνίζεται με 3άδα στην άμυνα, μαζί με τους Κορρέα και Ρισβάνη. Η Πάφος FC πιέζει περισσότερο και ψάχνει ένα γκολ, χωρίς όμως να έχει βρει την καλή στιγμή στο β’ ημίχρονο.
69′ Διπλή αλλαγή για την Πάφος FC. Λέιτε και Πάνιτς αντί των Σεμέδο και Ντράγκομιρ.
70′ Αλλαγή για την Ανόρθωση. Ο Ιωάννου αντί του Νοβότνι.
74′ Κίτρινη στον Εσκοβάλ για τράβηγμα στον Λέιτε.
83′ ΣΧΟΛΙΟ: Η Ανόρθωση περιμένει τους φιλοξενούμενους που δεν βρίσκουν τους χώρους για να φανούν απειλητικοί. Ούτε όμως και η βαρωσιώτικη ομάδα έχει πατήσει με αξιώσεις στην περιοχή του Ρούτκο, όμως το αποτέλεσμα την ευνοεί λόγω του πρώτου αγώνα. Έχουν αποδεχθεί την μοίρα του αγώνα και οι δύο ομάδες που δεν φορτσάρουν ιδιαίτερα στα τελευταία αυτά λεπτά.
90′ Κίτρινες σε Αρτυματά και Πάνιτς.
90+1′ Μακρινό σουτ του Ουάρντα, πάνω από την εστία.
90+2′ Λάθος του Ρούτκο, έκανε το πλασέ από απόσταση ο Χρυσοστόμου πρόλαβε ο Μπάιριτς πάνω στην γραμμή.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 0-0

Δείτε φωτορεπορτάζ: