Έπειτα από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και μετά τα όσα συνέβησαν στην Κρήτη που ξεσήκωσαν δικαιολογημένα θύελλα αντιδράσεων, ο Παναθηναϊκός καλείται να κοιτάξει μπροστά και αυτή τη φορά να πάρει μια νίκη σε μεγάλο παιχνίδι.
Τα περιθώρια στενεύουν και το τριφύλλι ψάχνει το «διπλό» στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα, οι πράσινοι δεν έχουν πάρει τρίποντο σε ντέρμπι, αφού μετρούν δυο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό, μια ήττα από την ΑΕΚ και μια από τον δικέφαλο του βορρά.
Καταλαβαίνει κανείς ότι πλέον οι βαθμοί είναι πολύτιμοι για τους πράσινους που θα ψάξουν την εκτός έδρας επιτυχία στην έδρα του ΠΑΟΚ, κάτι που έχουν να κάνουν από το 2017.
Οι πράσινοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους. Οι Μαουρίσιο και Μακέντα δε θα είναι διαθέσιμοι, όπως και ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες. Η συμμετοχή των Κώτσιρα και Βιτάλ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Ο Γκατσίνοβιτς αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα και να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη νέα του ομάδα σε ένα παιχνίδι απαιτήσεων. Ο Σέρβος θα ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή έχοντας δίπλα του τον Ρούμπεν και τον Αλεξανδρόπουλο.
Ο Αϊτόρ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να μείνουν ίδιες.