Μετά το τέλος του αγώνα, μερίδα οπαδών της ΑΕΚ περίμενε έξω από το χώρο των αποδυτηρίων για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για το τι φταίει το τελευταίο διάστημα και η ομάδα δεν μπορεί να επανέλθει στις επιτυχίες.
Αυτός που μίλησε στον κόσμο ήταν-ποιος άλλος;-o Ιβάν Τρισκόφσκι. Στην αρχή ο αρχηγός είπε στους οπαδούς ότι «είμαστε μια νέα ομάδα, πετύχαμε πολλά σε σύντομο διάστημα και κάνουμε μια… κοιλιά. Πρέπει να πάμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό». Στη συνέχεια υπήρξε ο εξής διάλογος και σας τον μεταφέρουμε:
-Οπαδός: «Τρίσκο, δεν κάνουμε ευκαιρίες. Γίνεται να μην δημιουργούμε καν ευκαιρίες;».
-Τρίσκο: «Δυστυχώς έχεις δίκιο. Μακάρι να μην είχες αλλά δυστυχώς έχεις δίκαιο».
-Οπαδός: «Δεν κοιμόμαστε τα βράδια από τη στεναχώρια μας όταν παίζουμε και δεν κερδίζουμε».
-Τρίσκο: «Πίστεψέ με ούτε εγώ κοιμάμαι. Στο λέω με όλη μου την ειλικρίνεια».
-Οπαδός: «Θέλουμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Ο παππούς μου, μού είπε ότι θα πεθάνω και δεν θα πάρω πρωτάθλημα».
-Τρίσκο: «Κι εμένα θα σταματήσει η καριέρα μου και δεν θέλω να μην πάρω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Είναι το μόνο που μου λείπει. Εγώ θέλω να πάρω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, όσο αγωνίζομαι θα παλεύω για να το πετύχω. Όσο αντέχουν τα πόδια μου θα προσπαθώ για το πρωτάθλημα. Πιστέψτε με, εμείς σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα».
ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΡ: Οι οπαδοί της ΑΕΚ μίλησαν για πολύ λίγο τόσο με τον πρόεδρο, Άντρο Καραπατάκη όσο και με το βοηθό προπονητή, Έκτορ Γκονζάλες. «Παιδιά, κι εγώ στεναχωριέμαι. Θα τα δούμε με καθαρό μυαλό. Πρώτα να ηρεμήσουμε», τους είπε ο πρόεδρος, ενώ έγινε συζήτηση με τον Έκτορ για το αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας ότι όλοι δουλεύουν για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες.

Υ.Γ. Τα «τουλάχιστον δεν χάνουμε» και τα «this is football» δεν έχουν θέση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Μοιάζουν ως φθηνές δικαιολογίες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ…

Ανδρέας Βεντούρης