Τόσες πολλές απουσίες πρώτης γραμμής όσες θα έχει σήμερα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ πιθανότατα να μην είχε ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν ο Απόλλωνας, με τον στόχο όμως να μην διαφοροποιείται σε καμιά περίπτωση.
Στο ντέρμπι του Τσιρείου (17:00 Cytavision Spirts 1/Live balla.com.cy) οι «γαλάζιοι» θέλουν μόνο νίκη για να αυξήσουν την διαφορά από τις ομάδες που τους καταδιώκουν.
Στο απουσιολόγιο του Τσόρνιγκερ βρίσκονται οι Νταμπό, Αλεσάμι, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Ζράντι, Ονγκεντά, Αυλωνίτης, Ντιγκινί, Νογιόκ, Μαλεκκίδης και Κατελάρης.
Οι διαθέσιμοι είναι οι Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Χάμπος, Χαμάς, Μαυρία, Κολ, Αλμπάνης, Ίλιεφ, Πίττας, Ίντζια, Γιάνκα, Τζουμ, Σπόλιαριτς και Ψύχας.
Από αυτούς οι έντεκα θα πάρουν φανέλα βασικού.
Αναμένεται να δούμε μια 11άδα ειδικών συνθηκών με βάση τις απουσίες. Ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Μαυρία, Ρομπέρζ, Χάμπο και Χαμάς. Στην μεσαία γραμμή θα κινείται ο Σπόλιαριτς και θα έχει τριάδα μπροστά του τους Κολ, Ίλιεφ (δεξιά) και Αλμπάνη (αριστερά). Στην επίθεση ο Πίττας  και δίπλα του θα έχει έναν εκ των Ίντζια ή Γιάνκα, με τον Γεωργιανό να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Θέση διεκδικεί και ο Τζουμ και αν του δώσει φανέλα βασικού ο προπονητής τότε θα μείνει εκτός ο Σπόλιαριτς.

Χρίστος Χρίστου