Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Νόριτς, έκανε ασίστ στο γκολ του Μανέ, πάτησε περιοχή, απείλησε την εστία του Γκαν και ο κόσμος της Λίβερπουλ τον αποθεώνει γι’ ακόμα μια φορά!
Ο Greek Scouser πήρε φανέλα βασικού από τον Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση του Σαββάτου στο «Άνφιλντ» και γι’ ακόμα μια φορά παρουσίασε τη σταθερότητα που έχει στο παιχνίδι του, τα χιλιόμετρα που διανύει κάθε φορά και τα πατήματα με θάρρος στην αντίπαλη περιοχή.
Μάλιστα, δοκίμασε να σκοράρει και ν’ ανοίξει λογαριασμό στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, η προβολή του στο ξεκίνημα του ματς έφυγε άουτ και αργότερα απείλησε με ένα αριστερό σουτ που πάλι δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο «Τσίμι» πρωταγωνίστησε με ασίστ στο γκολ του Μανέ, που ισοφάρισε προσωρινά με ανάποδο ψαλίδι προτού διαμορφωθεί το τελικό 3-1 με τα τέρματα των Σαλάχ και Ντίας. Ο Τσιμίκας έτρεξε κι αγκάλιασε αμέσως τον Κολομβιανό όταν τον είδε να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με την κόκκινη φανέλα και δείχνει πως αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στο εσωτερικό της Λίβερπουλ.
Γεμάτος ενέργεια και πάθος σε κάθε του εμφάνιση, ο Κώστας Τσιμίκας αφήνει το στίγμα του στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και ο κόσμος του κλαμπ κάθε φορά απλά παίρνει αφορμές για να τον εξυμνήσει.