Ό,τι μπορεί κάνει για τους συμπατριώτες του ο Σαντιό Μανέ και με την οικονομική δυνατότητα που έχει, φρόντισε ώστε 50 από αυτούς να βρεθούν στο Καμερούν και να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη νίκη (3-1) της Σενεγάλης στον ημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο!
Ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της Σενεγάλης έφτασε στα τρία γκολ και έχει και ισάριθμες ασίστ στο φετινό Copa Africa, όντας εκείνος που με υπέροχο «τσίμπημα» στη μπάλα έγραψε το τελικό 3-1 στο φινάλε του ημιτελικού με την Μπουρκίνα Φάσο, το βράδυ της Τετάρτης.
Δεκάδες συμπατριώτες του κατάφεραν να παρακολουθήσουν το ματς από τις εξέδρες του γηπέδου κι ακόμα περισσότεροι θα είναι παρόντες στον τελικό της Κυριακής, χάρη σ’ εκείνον! Ο Μανέ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του διεθνή Τύπου, πλήρωσε από την τσέπη του τα έξοδα για να βρεθούν 50 συμπατριώτες του στο γήπεδο έχοντας ταξιδέψει στο Καμερούν. Και τώρα, έχοντας υποσχεθεί ότι θα το έκανε αυτό για πολλούς περισσότερους ενόψει του μεγάλου τελικού, οφείλει να κρατήσει την υπόσχεσή του για την Κυριακή…