Ούτε λουλούδια, ούτε σοκολατάκια, ούτε καν ένα πουκάμισο ή ένα ρολόι… Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες έκανε έκπληξη στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τα 37α γενέθλιά του κάνοντάς του δώρο μια πανάκριβη Cadillac Escalade. O Πορτογάλος σταρ βγήκε στην αυλή και έμεινε έκπληκτος αντικρίζοντας το «θηρίο», που κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ. Αμέσως ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθισε στη θέση του οδηγού, ενώ… φόρτωσε στα πίσω καθίσματα όλα τα μέλη της μεγάλης του οικογένειας.
«Ευτυχισμένα 37α γενέθλια έρωτα της ζωής μου. Σε αγαπώ δίχως τέλος. Ο καλύτερος πατέρας και σύντροφος ζωής που θα μπορούσε να μου δώσει ο Θεός. Ένας πολεμιστής, που αξίζει όλα τα καλά που του έχουν συμβεί. Είσαι τέλειος, είσαι πηγή έμπνευσης», έγραψε στο ποστάρισμά της στο Instagram η Τζορτζίνα, που είναι έγκυος σε δίδυμα και σύντομα θα μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια του CR7.
Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες, που ξεκίνησε από πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων στη Μαδρίτη όταν γνώρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πλέον είναι Influencer και μετρά 33,4 εκατομμύρια followers στο Instagram.