Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, τη φάση του πέναλτι και τη διαιτησία μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.
Το ματς και το πέναλτι: «Θα μπορούσαμε τουλάχιστον να αποφύγουμε την ήττα. Με αποκορύφωμα τη φάση του δοκαριού, που ήταν και σωτήρια επέμβαση του Σκουφέτ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα κακό διάστημα για μας και τελικά κρίθηκε στο πέναλτι.
Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου. Όσες φορές κι αν το έχω δει, δεν μπορώ να πω ότι ήταν πέναλτι. Δεν έπρεπε καν να καλεστεί ο διαιτητής να το δει. Κάποτε ξεχνάμε ότι το VAR έρχεται να διορθώσει εφόσον υπάρχει ξεκάθαρο λάθος. Είδαμε 30 ριπλέι για να δούμε αν υπήρξε επαφή».
Για την κατάσταση της ομάδας: «Είναι πικρή γεύση γιατί χάσαμε. Είμαστε σε κρίση, είναι η πιο δύσκολη περίοδος στη σεζόν για μας. Κρίθηκε πολύ το παιχνίδι στις μονομαχίες, θα μπορούσαμε να φεύγαμε με τον ένα βαθμό γιατί δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στη διακοπή. Δεν ωφελεί να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου. Όταν είσαι σε μια δύσκολη περίοδο, είναι και η ψυχολογία στα κάτω της. Για να επανέλθουμε θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα».
Αν… κινδυνεύει ο Καταλά: «Δεν τίθεται το οποιοδήποτε θέμα».