Σε τροχιά Ευρώπης μπήκε ξανά η Ελλάς Βερόνα, που κέρδισε τη Βενέτσια με 3-1 και βρέθηκε στο -3 από την εξάδα. Στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμειναν οι βενετσιάνοι.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Ρέτσος αποχώρησε τραυματίας και στο 14’ ο Κόπολα έβαλε την κόντρα σε σουτ του Οκερέκε ενώ στη συνέχεια ο Χαπς έπιασε νέο σουτ και είδε τον Μοντιπό να του λέει όχι. Στο 17’ μετά από κόρνερ  ο Οκερέκε πήρε την κεφαλιά αλλά ο Λάζοβιτς έσωσε στη γραμμή και στο 26’ ο Μοντιπό πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Καλντάρα. Στο 40ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Μοντιπό έκανε τραγική έξοδο και ο Τσεκαρόνι πήρε την κεφαλιά σε κενό τέρμα, αλλά κατάφερε να αστοχήσει.

Στο 48’ ο Φαραόνι άνοιξε στοκ Καπράρι κι εκείνος σούταρε από αριστερά αλλά είδε τον Ρομέρο να του λέει όχι και στο 54’ ο Σιμεόνε κέρδισε τις κόντρες από τον Καλντάρα και με πλασέ από αριστερά, έγραψε το 1-0.

Μάλιστα στο 63’ μετά από γύρισμα του Φαραόνι, ο Σιμεόνε με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 2-0 και στο 65’ ο Ρομέρο είπε όχι σε σουτ του Λάζοβιτς. Από το κόρνερ ο Λαζάνια έκανε το πλασέ αλλά ο Ρομέρο είπε και πάλι όχι και στο 80’ oΡομέρο είπε όχι με διπλή προσπάθεια σε νέο σουτ του Λαζάνια. Τελικά στο 81’ ο  Γιόνσεν σέντραρε από δεξιά και ο Οκερέκε με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Ωστόσο στο 88ο λεπτό ο Λαζάνια έκλεψε στον άξονα έκανε την κούρσα κι έστρωσε στον Σιμεόνε, που από κοντά πλάσαρε για το 3-1.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό Ρέτσος (6’ Τσεκερίνι), Φαραόνι, Σούταλο, Λάζοβιτς (87’ Ντεπάολι), Κόπολα, Ταμέζ, Ίλιτς, Καπράρι (87’ Μπέσα), Μπαράκ (62’ Λαζάνια), Σιμεόνε

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ρομέρο, Αμπαντού, Καλντάρα, Τσεκαρόνι, Χαπς (67’ Γιόνσεν), Τσρνιγκόι (67’ Βάκα), Μπούσιο (79’ Τέσμαν), Κιζάνς, Αράμου (67’ Νάνι), Οκερέκε, Ανρί (72’ Ενσαμέ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ