Στον δεύτερο γύρο, η Κάλιαρι μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με αποτέλεσμα να πλησιάζει, ακόμα περισσότερο, τον στόχο της παραμονής. Το μεσημέρι της Κυριακής, η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι πήρε σπουδαίο διπλό, επικρατώντας 2-1 της Τορίνο.
Μόλις στο τέταρτο λεπτό, η Κάλιαρι πλησίασε στο γκολ, με τον Πέδρο να πιάνει κεφαλιά και τον γκολκίπερ της Τορίνο να αποκρούει. Όμως, στο 21′, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν, από εξαιρετική πάσα του Γκράσι, ο Μπελανόβα βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και έκανε το 0-1. Η καλύτερη ευκαιρία της Τορίνο, στο πρώτο ημίχρονο, καταγράφεται στο 38ο λεπτό, όταν ο Πιάτσα έπιασε δυνατό σουτ, ο γκολκίπερ Κράνιο απέκρουσε και η μπάλα, στη συνέχεια, χτύπησε δοκάρι.
Η ισοφάριση για τη Τορίνο ήρθε στο 54ο λεπτό, με τον Μπελότι να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η Κάλιαρι πήρε ξανά προβάδισμα στο 62′, όταν, από ασίστ του Παβολέτι, ο Ντεϊόλα πλάσαρε για το 1-2. Στο 78′, ο Γκολντανίγκα δεν έκανε το 1-3, με την Κάλιαρι, ωστόσο, να φεύγει από το Τορίνο με υπερπολύτιμο τρίποντο. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τορίνο.
ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζιτζί, Μπρέμερ, Ροντρίγκες, Βοϊβόντα (69′ Σινιό), Πομπέγκα, Λούκιτς (85′ Ρίτσι), Ανσάλντι, Μπρέκαλο (69′ Σανάμπρια), Πιάτσα (85′ Σεκ), Μπελότι (79’Πελεγκρί)
ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Γκολντανίγκα, Λοβάτο (90′ Τσεπιτέλι), Αλτάρε, Μπελανόβα, Ντεϊόλα, Γκράσι, Νταλμπέρτ, Μαρίν, Περέιρο (60′ Παβολέτι), Πέδρο
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ