Η τελευταία εξέλιξη με την αναβολή του αγώνα κυπέλλου της ΠΑΕΕΚ με την ΑΕΚ, όπως θα ισχύσει πιθανότατα και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δημιουργεί ένα… θέμα σε σχέση με την αναμέτρηση της προσφυγικής ομάδας με το ΑΠΟΕΛ, που είναι ορισμένη για την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, δηλαδή σε μία βδομάδα ακριβώς.
Για αναβληθεί ΚΑΙ το συγκεκριμένο ματς, θα πρέπει η ΠΑΕΕΚ να έχει πέραν της περιόδου των πρώτων επτά ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, μίνιμουμ δέκα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές του καταλόγου «Α».
Προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά στην ΠΑΕΕΚ επικρατεί ανησυχία για μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων οπόταν θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα υπάρξει κίνδυνος αναβολής και του αγώνα με τους «γαλαζοκίτρινους».

Θυμίζουμε παρακάτω τι αναφέρει το πρωτόκολλο της ΚΟΠ:
«Για να αναβληθούν άλλοι αγώνες της ομάδας πέραν της περιόδου των πρώτων 7 ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, θα πρέπει να ισχύουν τα πιο κάτω:

  1. Για το Πρωτάθλημα CYTA Α Κατηγορίας – Ομάδα θα δικαιούται να τύχει αναβολής αγώνων για χρονική περίοδο που έχει τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές, επιβεβαιωμένα θετικούς στον ιό COVID-19 από το κατάλογο Α, ταυτόχρονα σε απομόνωση, βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, ή για περίοδο που όλοι οι τερματοφύλακες του καταλόγου Α & Β της ομάδας Ανδρών είναι ταυτόχρονα σε απομόνωση λόγω του ότι είναι θετικοί στον ιό βάση οδηγιών του Υπουργείου Υγείας».=

Ανδρέας Βεντούρης