Η ανανεωμένη Νιούκαστλ τραβάει προς τη σωτηρία! Η ομάδα του Έντι Χάου έμεινε αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά το 1-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και δείχνει να ξεμακραίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Την ίδια ώρα, τα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόγιες έμειναν για διαδοχικό παιχνίδι στην ισοπαλία, μετρώντας μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στην Premier League και συνεχίζουν να πετάνε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη για να εδραιωθούν στην τετράδα.
Στα του ματς, όλα κρίθηκαν στο πρώτο εκρηκτικό ημίχρονο που είχε εξαιρετικό ρυθμό και πολλές φάσεις. Ο Ντόουσον στο 32′ έπειτα από ασίστ του Κρέσγουελ άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ, που έδειχνε ότι θα πάει στην ανάπαυλα με το προβάδισμα αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη άποψη, αφού ο Γουίλοκ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το 1-1.
Ένα σκορ που παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Νιούκαστλ να είναι ουσιαστική η κερδισμένη και η Γουέστ Χαμ η χαμένη αφού και πάλι δεν έπιασε τετράδα, ούσα στο -1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενώ η Άρσεναλ… καραδοκεί. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο -4 από την τετράδα και έχουν τέσσερα παιχνίδια λιγότερα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ