Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ ακαδημιών, το Ayia Napa Youth Soccer Festival, επιστρέφει μετά από διετή απουσία λόγω της πανδημίας και ετοιμάζεται από τις 16 ως τις 21 Απριλίου να «αγκαλιάσει» και πάλι χιλιάδες παιδιά από κάθε γωνιά της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού. Η απόλυτη φιέστα των ακαδημιών είναι και πάλι γεγονός και περιμένει και τη δική σου συνδρομή!

Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε μεγάλου αθλητικού event και ειδικότερα οι εθελοντές του Ayia Napa Youth Soccer Festival αποτελούν διαχρονικά θεμελιώδες κομμάτι του παζλ του τουρνουά και κυρίαρχο λόγο για την επιτυχημένη διοργάνωση του φεστιβάλ. Κάθε χρόνο 60 και πλέον εθελοντές προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους από διάφορα πόστα και συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά.

Για το λόγο αυτό οι διοργανωτές απευθύνονται και φέτος σε όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να αποτελέσουν μέρος της μεγάλης αλυσίδας εθελοντών της κορυφαίας γιορτής των ακαδημιών του νησιού. Γίνε κι εσύ εθελοντής  στο Ayia Napa Youth Soccer Festival για να ζήσεις τη μαγεία του τουρνουά εκ των έσω και να συμβάλλεις με την πολύτιμη αρωγή σου στη φιέστα αυτή!

Αναλυτική ενημέρωση για τα πόστα και τις ευθύνες της ομάδας εθελοντών θα υπάρξει μέσω ειδικής εκπαίδευσης που θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ θα δοθεί και σχετικό εγχειρίδιο με λεπτομέρειες για τα καθήκοντα και τον τρόπο εκτέλεσης τους.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το εν ισχύ πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας κατά την περίοδο της διοργάνωσης.

Οι εθελοντές θα χρειαστεί να βοηθήσουν από τις 16 ως τις 20 Απριλίου και ανάμεσα στα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν είναι και τα ακόλουθα: γραμματεία διοργάνωσης, καταγραφή αποτελεσμάτων και σκόρερ, γραφείο πληροφοριών και γραμμή επικοινωνίας, ομάδες πρώτων βοηθών, περιφρούρηση εισόδων, ερασιτέχνες φωτογράφοι, οργάνωση τελετής λήξης, επιτηρητές γηπέδων.

Πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση

Οι διοργανωτές του Ayia Napa Youth Soccer Festival ευχαριστούν τους εθελοντές για την προσφορά τους και φροντίζουν για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο τουρνουά. Όπως πάντα, έτσι και φέτος παρέχεται σε όλους τους εθελοντές διαμονή με πρωινό και βραδινό σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα μαζί με κουπόνια για το μεσημεριανό στο γήπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 8 Μαρτίου 2022. Πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση; Η διαδικασία είναι απλή! Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει είτε διαδικτυακά μέσω επικοινωνίας στη σελίδα https://ayianapasoccerfestival.com/  ή στο email [email protected] είτε τηλεφωνικώς στο 99596166 / 99637865.