Τάσεις αυτοκτονίας βγάζει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου η οποία από φαβορί για την άνοδο στην α’ κατηγορία… μπλέχτηκε με τις υπόλοιπες πέντε ομάδες που θα διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια.
Ο απολογισμός στους πέντε τελευταίους αγώνες με μόλις μία νίκη της αφαίρεσε το σημαντικό πλεονέκτημα και πλέον επιβάλλεται άμεσα να ανακάμψει αρχής γενομένης από το αμέσως επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Οθέλλο το ερχόμενο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο «Τάσος Μάρκου».
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Φώτη Τρίαρο για να μας μεταφέρει το κλίμα της επόμενης μέρας της ισοπαλίας με την Ολυμπιάδα.
«Η ομάδα διανύει μια αγωνιστική κάμψη, έκανε μια κοιλιά αλλά θα ανακάμψει. Είμαστε εντός στόχων και θα τους πετύχουμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αγωνιζόμαστε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με άσχημα γήπεδα και… ξύλο αλλά θα τα καταφέρουμε».
Για την επόμενη μέρα της ισοπαλίας με την Ολυμπιάδα: «Προβληματιζόμαστε, δεν πανικοβαλλόμαστε. Διανύσαμε έναν αγωνιστικό Γολογοθά με οχτώ παιχνίδι σε έναν μήνα. Δεν είναι δικαιολογία αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα βρούμε τις λύσεις».

Χρίστος Χρίστου