Στο Match Report της Ανόρθωσης για τον αγώνα με την Πάφος FC γίνεται αναφορά και στη φάση του πέναλτι, από το οποίο προήλθε ισοφάριση.
Διαβάστε το Match Report
Άλλη μια ισοπαλία, τέταρτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις, για την ομάδα μας που απέναντι στην Πάφος FC έμεινε στο 1-1 σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα μας ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με ωραία ομαδική ενέργεια που κατέληξε σε ασσίστ του Κορέϊα για το κεφάλι του Ντέλετιτς στο 11’. Δυστυχώς ο σκόρερ μας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα, καθώς στο 28’ σε μια προσπάθειά του να σκοράρει έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Η Πάφος ισοφάρισε σχετικά νωρίς με πέναλτι που κέρδισε στο 16’ που από όσες επαναληπτικές προβλήθηκε είναι αδύνατο να εντοπιστεί η παράβαση. Σε κάθε περίπτωση ο Βαλακάρι το μετέτρεψε σε γκολ στο 19’ και ακολούθως αποβλήθηκε για βάναυσο παίξιμο με τις τάπες στο κεφάλι του Βερχόβετς.
Το υπόλοιπο του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα μας να προσπαθεί να βρει το γκολ της νίκης, έφτιαξε αρκετές καλές φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Δηλώσεις:
Τιμούρ Κετσπάγια: «Πιστεύω χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες. Όπως είπα και πριν χάσαμε μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε τρεις βαθμούς».
Πάουλους Αραγιούρι: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να κερδίσουμε. Χρειαζόμασταν την νίκη, χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Άλλαξε το τέμπο μετά και την κόκκινη της Πάφος FC. Ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε, όπως αμυνόταν τόσο πολύ».