Είναι όντως, δύσκολο για την Ομόνοια να μείνει εκτός πρώτης 6άδας. Είναι πολύ δύσκολο, από την κορυφή να βρεθείς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα -ούτε χρόνο- να παίζεις στο β’ γκρουπ. Πολλά μπορούν να αναλυθούν και να ειπωθούν στην πορεία, αφού αυτή τη στιγμή μιλάμε υποθετικά, έχοντας ενώπιον μας το ρεαλιστικό σενάριο.
Θα είναι ένα «δώρο» εξ’ ουρανού για τους «πράσινους» να καταφέρουν να «τουμπάρουν» τα δεδομένα, τα οποία λίγο εώς πολύ είναι γνωστά. Νίκη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και νίκη του Άρη στην Πάφο.
Μπορεί να συμβεί; Μπορεί, έστω και με πιο λίγες πιθανότητες, αυτές δεν παύουν να υπάρχουν. Στην Ομόνοια ξέρουν ότι μπορεί η ομάδα να νικήσει το ΑΠΟΕΛ, αν και αυτό στην τελική ίσως να μην αρκεί. Αν ήταν στα πόδια της, σίγουρα θα μιλούσαμε με περισσότερη σιγουριά, καθώς έχει αποδειχθεί περίτρανα πάμπολλες φορές, πως όταν μία ομάδα θέλει τη νίκη, την παίρνει. Με κάθε κόστος. Δεν είναι όμως και γι’ αυτό ευθύνεται μόνο η ίδια…
Από τη Δευτέρα θα φουλάρουν εν όψει του αγώνα της Παρασκευής, όπου ο Μπεργκ θα έχει να διαχειριστεί και την απουσία του Παπουλή. Όλα συνηγορούν ότι ο Λοβέρα θα τον αντικαταστήσει, με τον Μποτεάκ να μεταφέρεται στο αριστερό επιθετικό άκρο, με τον Νορβηγό όμως να έχει κι άλλες εναλλακτικές επιλογές. Από τη στιγμή που δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση ο Λανγκ, τότε δεν αναμένονται άλλες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.