Μπορεί ακόμα και οι Ανορθωσιάτες ( μερίδα φιλάθλων και όχι μόνο) να τον αμφισβήτησαν και να πίστεψαν ότι δεν μπορεί να δώσει άλλα στην ομάδα τους.
Μπορεί κάποιοι από αυτούς να θεώρησαν κάποια στιγμή, ότι βασικός κήπερ, έπρεπε να παίζει ο Τζουρ, αλλά ο Κετσπάγια ξέρει καλύτερα από αυτούς, τι σημαίνει να έχει κάτω από τα δοκάρια την εμπειρία και την κλάση του Γκιόργκι Λόρια.
Ο Γεωργιανός διεθνής κήπερ, όχι μόνο δικαίωσε την εμπιστοσύνη του προπονητή αλλά δικαίωσε και τον ίδιο τον εαυτό του, όταν έλεγε και δημόσια πως αισθάνεται πολύ δυνατός, έτοιμος και μάλιστα έριξε το γάντι στην Ανόρθωση για να του προτείνει ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους.
Ο Λόρια, είχε με το ΑΠΟΕΛ μία αλάνθαστη εμφάνιση. Με κορυφαίες και καθοριστικές αποκρούσεις που κάθε άλλο παρά θύμιζαν τερματοφύλακα 36 χρόνων.
Θα λέγαμε ότι με αυτή την εμφάνιση και γενικότερα με την κλάση του, στέλνει ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να αφήσει κανένας το Λόρια να φύγει.
Εξυπακούεται βέβαια, ότι με τον Κετσπάγια στον πάγκο δεν τίθεται θέμα να μην ζητήσει την παραμονή του στο ρόστερ της νέας σεζόν και είναι θέμα χρόνου να γίνει το ραντεβού της διοίκησης με τον Γεωργιανό, ώστε να συμφωνήσουν, τουλάχιστον και για τη σεζόν 2022-23.