Οι σκέψεις του Αργύρη Γιαννίκη, μία ημέρα πριν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Αντίστροφα για το σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετρούν στην ΑΕΚ.
Η «Ένωση» κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα να πάρει μία κρίσιμη νίκη για ψυχολογικούς αλλά και βαθμολογικούς λόγους απέναντι στον ΠΑΣ κι τώρα μπαίνει στο πλάνο ο αγώνας στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Ο Αργύρης Γιαννίκης φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους παίκτες που έπαιξαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να διατηρήσει την ίδια τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει με την τετράδα της άμυνας.
Ο Ρότα θα παίξει ως δεξί μπακ, αριστερά θα είναι ο Χατζισαφί και δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Βράνιες και Τζαβέλλας. Στην επίθεση, ο Σέρχιο Αραούχο είναι ξανά στα υπ’ όψι, ενώ πίσω του θα βρεθούν οι Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ σε ελεύθερο ρόλο.
Στα χαφ, τώρα, το σκέφτεται λίγο παραπάνω ο τεχνικός της «Ένωσης», ο οποίος σήμερα φαίνεται πως θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα.