Ανακοίμωση εξέδωσε η ομάδα της Πέγειας 2014.
Αναλυτικά:
Η μεγάλη Αγάπη για την ομάδα έφεραν τον Πρόεδρο μας στο γήπεδο και στον χθεσινό αγώνα με την Ορμήδεια F.C. μετά και το εξιτήριο που είχε από το νοσοκομείο και την επέμβαση που έκανε.
Δυστυχώς στο ημίχρονο και καθώς βρισκόταν στις κερκίδες είχε μια αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ξανά με το ασθενοφόρο.
Το μήνυμα και το μεγάλο τεράστιο ευχαριστώ και respect που θέλει να μεταφέρει ο Πρόεδρος και γενικά σε όλους στο ποδόσφαιρο είναι ότι κατά την διαρκεία της αδιαθεσίας του ο αγαπητός φίλος Πρόεδρος της Ορμήδειας Αντώνης, ο Στέλιος, τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ο κόσμος της Ορμήδειας ξέχασαν το ποδόσφαιρο και κρατούσαν υποβασταζόμενο για αρκετή ώρα και κάνοντας πρώτες βοήθειες μαζί με τον Γιατρό του γηπέδου στον Πρόεδρο μας μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.
Καμία έγνοια για το ποδόσφαιρο δεν είχαν εκείνη την στιγμή και η μοναδική τους έγνοια ήταν ο Πρόεδρος μας να γίνει καλά. Πραγματικά το μεγαλείο του ποδοσφαίρου αυτό είναι.
Αντώνη, Στέλιο και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά της Ορμήδειας F.C. ο Πρόεδρος σας ευχαριστεί θερμά απο τα βάθη της ψυχής του για την μεγάλη βοήθεια και την άμεση ανταπόκριση στην αδιαθεσία που είχε.
Είναι καλά στην υγεία του ευτυχώς, σας εύχεται ότι καλύτερο σε εσάς, στις οικογένειες σας και στην ομάδα σας και λέει θα τα πείτε σύντομα με το καλό από κοντά με όλους σας.
Αυτό θα πει ένα μεγάλο Εύγε ένα τεράστιο Respect σε όλους σας.
Σας ευχαριστούμε θερμά ξανά και γενικά για όλη την φιλοξενία. Αξίζετε με τα όλα το βραβείο ήθους από την ομοσπονδία.