Μόνο κόκκινο! Αυτό το χρώμα βλέπουν όλοι στις κατηγορίες της Πρέμιερ αναφορικά με τα περισσότερα τέρματα και τα περισσότερα «σερβιρίσματα» μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ακόμα κι αν η ομάδα του Κλοπ δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά στο -3 από την πρωτοπόρο Σίτι, το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ κάνει… κουμάντο στις ατομικές επιδόσεις των παικτών.
Οι Σαλάχ και Μανέ πρόσθεσαν ακόμα δυο γκολ στον λογαριασμό τους για φέτος στο 6-0 επί της Λιντς στο «Άνφιλντ» και φυσικά αμφότεροι συνεισφέρουν και στη δημιουργία φάσεων και τερμάτων για την ομάδα τους.
Είναι χαρακτηριστικό πως αν κοιτάξει κανείς τους πίνακες με τα περισσότερα γκολ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, θα βρει τρεις παίκτες των «κόκκινων» και μάλιστα με τριψήφιο αριθμό! Στα 19 έχει φτάσει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με 12 ακολουθεί ο Ζότα και 11 έχει μετρήσει ο Μανέ.
Όσον αφορά στις ασίστ, πάλι ο Αιγύπτιος (10) προπορεύεται μαζί και με τον Πορτογάλο αλλά και τον Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ, ενώ ο Μανέ ακολουθεί με 9 «σερβιρίσματα», όπως φυσικά και ο Άντι Ρόμπερτον.