Οι λιγοστές ελπίδες που είχε η Ομόνοια για να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, όσο περνούν οι αγώνες, όλο και εξανεμίζονται, με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» δεν εξαρτώνται μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα.
Η νίκη της Πάφου στο Δασάκι επί του Εθνικού, κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο για το «τριφύλλι», αφού η Παφιακή ομάδα ανέβασε τη διαφορά στους 4 βαθμούς (Η Πάφος έχει 32 βαθμούς και η Ομόνοια 28).
Οι «πράσινοι» έχουν να αγωνιστούν στα δυο τελευταία ματς με Άρη (Τσίρειο) και ΑΠΟΕΛ (ΓΣΠ) και ψάχνουν το απόλυτο των βαθμών, ενώ η Πάφος παίζει με Δόξα (Μακάρειο) και Άρη (Στ. Κυριακίδης) και σφραγίζει… 6αδα με 3 βαθμούς (μπορεί και με 2 γιατί στην ισοβάθμια με την Ομόνοια υπερτερεί στα τέρματα). Στην ουσία απομένουν μόνο μαθηματικές πιθανότητες για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα…
Η ήττα από τον Εθνικό στην περασμένη αγωνιστική, αλλά και κάποια ακόμη ανεπιτυχή αποτελέσματα μέσα στην σεζόν και ήταν πολλά, στοιχίζουν ακριβά στο «τριφύλλι», που πλέον θα ψάξει να «σώσει» τη χρονιά μέσω κυπέλλου (για να εξασφαλίσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο).
Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Άρη και με όσες ψυχικές δυνάμεις απομένουν πλέον στους «πράσινους» για να παλέψουν για τους τρεις βαθμούς, δεν υπολογίζονται Λανγκ και Παναγιώτου, αντίθετα επιστρέφει ο Χούμποτσαν. Αναμένεται αύριο Δευτέρα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τα έγγραφα του Μάταβζ.