Χωρίς τις μεταγραφές Ιανουαρίου Νοβότνι, Βερχόβετς και Ροδρίγο, τους τραυματίες Ρισβάνη και Ντέλετιτς και τον τιμωρημένο Χουσμπάουερ η Ανόρθωση θα υποδεχθεί τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00 Cablenet Sports 1/Live balla.com.cy) με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα αποτελέσει και το σημαντικότερο βήμα για μια θέση στην πρώτη 6άδα.
Στα θετικά για τον Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι κατάφεραν να τεθούν στην διάθεση τους οι ποδοσφαιριστές τους οποίους περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή και αυτό του λύνει κάπως τα χέρια. Αναφερόμαστε στους Αρτυματά, Χριστοδουλόπουλο, Καλτσά, Αντωνιάδη, Ρουσιά και Χριστοφή.
Όσον αφορά το πλάνο του Γεωργιανού προπονητή «παίζονται» δύο θέσεις, μια στη μεσαία γραμμή και μια στην επίθεση.
Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Αραγιούρι και Κορέια πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι για το αρχικό σχήμα. Στην μεσαία γραμμή πιθανότατα θα δούμε τριάδα με Αρτυματά, Ιωάννου και Πόποβιτς, ενώ θέση διεκδικεί και ο νεαρός Χρυσοστόμου.
Στην επιθετική γραμμή ο Ουάρντα πρέπει να θεωρείται δεδομένος, ενώ τις άλλες θέσεις θα τις καταλάβουν δύο εκ των Χριστοδουλόπουλου, Χριστοφή, Καλτσά και Ρουσιά.

Χρίστος Χρίστου