Τα εκατοντάδες προσβλητικά σχόλια και η απαράδεκτη επίθεση που έλαβε η 8χρονη Καμίλ στα social media ανάγκασαν τον Κιλιάν Εμπαπέ να αντιδράσει με ανάρτησή του.
Συγκεκριμένα, η μικρή Καμίλ, που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, είναι φίλαθλος της Παρί Σεν Ζερμέν και μεγάλη θαυμάστρια του Γάλλου σταρ και μέσω ενός video ζήτησε από τον Εμπαπέ να παραμείνει στην ομάδα. Η ανάρτηση αυτή στάθηκε η αφορμή για να γίνει αποδέκτης άσχημων και προσβλητικών σχολίων.
«Στο Παρίσι και στη Γαλλία υπάρχουν εκατομμύρια φαν που, όπως εγώ, σε αγαπούν πραγματικά πολύ. Γι’ αυτό, σε παρακαλώ μείνε στην Παρί και συνέχισε να μας κάνεις να ονειρευόμαστε για πολύ καιρό. Σε αγαπάμε.
Σου εύχομαι να περάσεις πολύ καλά χρονιά με την Παρί και τη γαλλική ομάδα” ανέφερε μεταξύ άλλων η 8χρονη Καμίλ απευθυνόμενη στον αγαπημένο της παίκτη μέσω του video που δημοσίευσε ο λογαριασμός “Un Sourire pour Camille”. Πρόκειται για έναν σύλλογο που βοηθά παιδιά με γενετικές ασθένειες.
Από τη μεριά του ο 23χρονος σούπερ σταρ τοποθετήθηκε και αποδοκίμασε την επίθεση που δέχθηκε η 8χρονη, ενώ θέλησε να την ευχαριστήσει για το μήνυμά της, τονίζοντας παράλληλα πως αποτελεί μάθημα ζωής για όλους μας: “Σου εύχομαι επίσης καλή χρονιά μικρή μου Καμίλ. Συνέχισε να αγωνίζεσαι, όπως κάνεις, δίνεις ένα μάθημα ζωής σε όλους μας.
Η βία των σχολίων για ένα παιδί… Πραγματικά πιάνουμε πάτο. Θα έπρεπε να μαζευτούμε λίγο».