Κάτι παραπάνω ήξεραν στη Δόξα Κατωκοπιάς και προχώρησαν τον περασμένο Αύγουστο σε επέκταση της συνεργασίας με τον Νταμιάν Σισκόφσκι, μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24. Ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας στα 26 του χρόνια και εν ενέργεια διεθνής με την Εθνική της χώρας του (βλέπε Σκόπια) ο οποίος… βγάζει μάτια στα δοκάρια της Δόξας Κατωκοπιάς.
Η εδώ παρουσία του αξιολογείται από διάφορες ομάδες και ήδη άρχισε ένα φλερτ στον ίδιο κατά ποσό τον ενδιαφέρει η προοπτική να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα. Από την πλευρά της, η Δόξα Κατωκοπιάς αφού φρόντισε να διασφαλίσει τη συνεργασία με τον Σισκόφσκι δεν έχει το παραμικρό άγχος. Μιλάμε για μία ομάδα που συνήθως δίνει ευκαιρίες σε παίκτες για μεγαλύτερη μεταγραφή και αν προκύψει δελεαστική πρόταση για τον Νταμιάν τότε θα την αξιολογήσει και θα αποφασίσει.
Θεωρείται όμως δεδομένο πως αν ο Σισκόφσκι συνεχίσει να πραγματοποιεί τις καλές του εμφανίσεις, τότε θα είναι θέμα χρόνου να φύγει από την Κύπρο. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, θέλουν συγκεκριμένη ομάδα να είναι έτοιμη να πληρώσει σεβαστό χρηματικό ποσό για να αποκτήσει τον τερματοφύλακα. Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί, τότε ίσως εντός Ιανουαρίου να σηματοδοτηθούν εξελίξεις.