Την προσπάθεια των παικτών του εξήρε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έφτασε σε πολύ ψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρώτο σχόλιο: «Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που απαιτούσε μεγάλη ενέργεια κι ένταση. Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας ασκεί έντονη πίεση σε όλο το γήπεδο. Δεν αγωνιστήκαμε όπως μπορούμε, όχι με τον δικό μας τρόπο. Αλλά βρήκαμε τη λύση, οι ποδοσφαιριστές είχαν σωστή συμπεριφορά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τα προβλήματα που υπήρξαν: «Σίγουρα ήταν δύσκολη κατάσταση. Ήταν μια τρελή βδομάδα. Είχαμε παίκτες έξω, άλλοι που επέστρεψαν πριν από το ματς. Ήταν δύσκολο να έρθουμε στο βαθμό που θέλαμε. Ο Άμπραχαμ, ο Ακοράν, δεν προπονήθηκε πολύ με την ομάδα αλλά δούλεψαν πολύ. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια παρότι δεν ήταν στο 100%. Ελπίζω να μη συνεχιστεί για οποιανδήποτε ομάδα».

Για το ότι η ΑΕΚ νίκησε δύο φορές τον Απόλλωνα: «Παίξαμε καλύτερα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά απόψε ήταν πιο δύσκολα για μας. Θα είμαστε και οι δύο μέχρι το τέλος για να παλέψουμε. Δύσκολο μπορείς να προβλέψεις κάτι από τον αντίπαλό μας.