Ιδανική αυτόχειρας η Μίλαν που γνώρισε εντός έδρας ήττα σοκ από τη Σπέτσια (2-1) και αντί να μειώσει τη διαφορά της από την Ίντερ, έμεινε στο -2 και με ματς παραπάνω. Οι «ροσονέρι» είχαν μάλιστα προηγηθεί αλλά η Σπέτσια πραγματοποίησε ιστορική ανατροπή με γκολ στο 90+6’.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε αριστερά στον Λεάο που έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο και στο 16’ σε παρόμοια φάση, ο Πορτογάλος έκανε νέο σουτ και είδε το Προβεντέλ να του λέει όχι. Στο 21’ ο Νικολάου με σωτήρια προβολή έκοψε το σουτ του Σαλεμάκερς ενώ στο 24’ οι Λεάο και Σαλεμάκερς άλλαξαν όμορφα, ο Πορτογάλος έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι της Σπέτσια.

Στο 29’ ο Μενιάν έσωσε μετά από σουτ του Ρέκα και στο 42’ μετά από τραγικό λάθος του Αμιάν, ο Λεάο κέρδισε πέναλτι αλλά ο Προβεντέλ απέκρουσε την εκτέλεση του Ερναντές. Κι όμως στο 45+1’ μετά γέμισμα από την άμυνα, ο Νικολάου έχασε την μπάλα και ο Λεάο πλάσαρε πάνω από τον Προβεντέλ για το 1-0.

Στο 56ο λεπτό ο Προβεντέλ είπε όχι σε όμορφο γύρισμα του Ίμπρα και στο 60’ μετά από κόρνερ του Βέρντε ο Νικολάου πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μενιάν έσωσε. Όμως στο 63’ ο Βέρντε έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αγούδελο πλάσαρε εξ επαφής για το 1-1.

Στο 90+2’ ο Μεσίας σκόραρε αλλά ο ρέφερι είχε σταματήσει τη φάουλ μη αφήνοντας πλεονέκτημα καιστο 90+6’ η Σπέτσια έφυγε στην κόντρα, ο Κοβαλένκο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γκιασί με πλασέ εξ επαφής έγραψε το 1-2.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Γκάμπια, Ερναντές, Φλορέντσι (70’ Καλάμπρια), Καλουλού, Μπακαγιόκο, Κρούνιτς, Μπραΐμ Ντίαθ (70’ Ζιρού), Λεάο (84’ Ρέμπιτς), Σαλεμάκερς (57’ Μεσίας), Ιμπραΐμοβιτς

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Νικολάου, Αμιάν, Έρλιτς, Ρέκα (77’ Φερέρ), Κίβιορ, Ματζιόρε (80’ Κοβαλένκο), Μπαζτόνι, Βέρντε, Γκιασί, Μανάι (58’ Αγούδελο)

Ζωντανή για το Σκουντέτο η Νάπολι

Η Νάπολι κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Νάπολι και βρίσκεται στο -4 από την Ίντερ (έχει ένα ματς λιγότερο) και στο -2 από τη Μίλαν.

Στο 6ο λεπτό ο Ρουίθ σήκωσε για τον Λοσάνο που κατέβασε με το στήθος και πλάσαρε με τη μία αλλά είδε τον Σκορούπσκι να σώζει εντυπωσιακά ενώ στο 20’ ο Ελμάς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λοσάνο πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-1.

Στο 34ο λεπτό ο Μερέτ έκλεισε σωστά τον Σοριάνο κι έσωσε την ομάδα του ενώ στο 45’ το σουτ του Φαμπιάν Ρουίθ, σταμάτησε στο δοκάρι του Σκορούπσκι.

Οι «παρτενοπέι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 47’ ο Ζιελίνσκι έβγαλε κάθετα στον Ρουίθ, εκείνος από αριστερά γύρισε για τον Λοσάνο και ο Μεξικανός πλάσαρε εξ επαφής για το 0-2.

Στο 56’ ο Λοσάνο άγγιξε το χατ τρικ αλλά ο Σκορούπσκι έβγαλε σε κόρνερ το δυνατό του σουτ ενώ στο 73’ ο Ντομίνγκεθ πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο.

Στο 87ο λεπτό ο Οσιμέν έκανε πανέμορφη ενέργεια καισουτ από το ύψος της περιοχής αλλά αστόχησε και στο 90+3’’ το φάουλ του Σβάνμπεργκ σταμάτησε στο δοκάρι του Μερέτ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Μπινκς, Τεατέ, Σουμαορό, Ντε Σιλβέστρι, Χίκεϊ (72’ Πίτια), Σβάνμπεργκ, Σοριάνο (67’ Βινιάτο), Βιόλα (52’ Ντομίνγκεθ), Σανσόνε (52’ Σκοβ Όλσεν), Αρναούτοβιτς (52’ Φαλτσινέλι)
ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ζέσους, Ραχμάνι, Ρουίθ (86’ Γκουλάμ), Λομπότκα, Ελμάς (86’ Πετάνια), Ζιελίνσκι (80’ Ντέμε), Λοσάνο (71’ Οσιμέν), Μέρτενς (71’ Πολιτάνο).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ