Σήμερα η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρέτησε τον Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 86 ετών.
Η εμβληματική «σημαία» της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης, που υπηρέτησε την ομάδα από διάφορα πόστα, έφυγε από τη ζωή μετά από «μάχη» με τον καρκίνο και δεν πρόλαβε να ζήσει το… όνειρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Ηταν πάντα κοντά στην ΑΕΚ, όπου κι αν έπαιζε. Πιστός στρατιώτης της. Τα τελευταία χρόνια όμως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να μην αντέξει και να σβήσει σε ηλικία 86 ετών…
Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα στον το πρωί του Σαββάτου (08/01) στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω και η ταφή πραγματοποιήθηκε στο τρίτο νεκροταφείο, στη Νίκαια.
Η κηδεία του σπουδαίου Στέλιου Σεραφείδη, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και ολόκληρης της οικογένειας της ομάδας, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να αλλάζει το πρόγραμμά του και αντί για τις 11 που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση στα Σπάτα να μετατίθεται για το απόγευμα.
Πιο συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου τελέστηκε η κηδεία, παρευρέθηκαν εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη οι: Βούρος, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, Γιαννίκης, Μαυροειδής, Οφρυδόπουλος, Παυλής, Ατματσίδης, Κωστής, Κοπιτσής, Κοσμάς, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Τσιντώτας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, ο Μανωλάς μαζί με τον γιό του, ο Θωμάς Μαύρος από νωρίς το πρωί στην εκκλησία μαζί με τους Νίκο Στράτο, Κεφαλίδη και Μιχάλη Συμιγδαλά, ο θεράπων ιατρός του, Πάρης Κοσμίδης, ο Ντούσαν Μπάγειβτς, πολιτικοί από τον Δήμο την Περιφέρεια, ο Σταϊκούρας και ο Κώστας Νεστορίδης σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Οπως επίσης από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ οι Αλεξίου, Παπασταμάτης, Παπαχαρτοφύλης, Χατσικάς και Καφφάτος.