Ο Γιακούμπ Λαμπόικο αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον νεαρό Αντώνη Μαρτή, όμως οι κινήσεις του Τσάβι Ρόκα δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο επαφών με συγκεκριμένο εξτρέμ και είναι θέμα χρόνου να προκύψουν εξελίξεις. Ήδη έχει ξεχωρίσει αυτόν που επιθυμεί να φέρει στην ομάδα της Λάρνακας κι εντείνει τις διεργασίες του για να κλείσει τη μεταγραφή.
Απ’ εκεί και πέρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ρόκα σκέφτεται σοβαρά να πραγματοποιήσει ακόμη μία μεταγραφή για τον κατάλογο «Α»! Εάν όντως προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, τότε θα αποκτήσει έναν επιπλέον μέσο, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Λαμπόικο, δηλαδή πιο επιθετικογενή.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα προκύψει ακόμη μία αποχώρηση από το ρόστερ πλην των Τιάγκο και Μαρτίνεθ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτός που θα πει «αντίο» εάν γίνει και τέταρτη κίνηση, θα είναι ο Άμπραχαμ! Ο Ισπανός δεν έχει ικανοποιήσει με τη συνολική του παρουσία κι αν ο Ρόκα προχωρήσει σε τέταρτη μεταγραφή, τότε θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ

Ανδρέας Βεντούρης