Λεπτομερώς ανέλυσε το τι φταίει στην Ομόνοια για τη μη ικανοποιητική της πορεία ο Σάββας Δαμιανού μιλώντας στο balla, καταθέτοντας τις απόψεις του για τα λάθη στην ομάδα της Λευκωσίας και το τι μπορεί να διεκδικήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.
«Φταίνε πολλά πράγματα. Πέρυσι φώναζε, βάσει το στατιστικό κομμάτι, ότι έπρεπε να κρατήσει την αμυντική λειτουργία και να προσθέσει στην επιθετικότητά της, αντί αυτού μείωσε το δείκτη σκοραρίσματος και δέχεται περισσότερα γκολ.
Πριν δύο χρόνια επιτίθετο και από τα άκρα και από τον κεντρικό άξονα, πέρυσι από αριστερά και τον κεντρικό άξονα και φέτος μόνο από αριστερά. Θέλω να πω ότι χρόνο με το χρόνο έγινε πιο προβλεπτή. Πέραν της δημιουργικότητας, έχασε κι άλλα πράγματα.
Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να απειλήσει σε μεγάλο βαθμό με σουτ, όπως είχε πέρυσι για παράδειγμα με τον Τιάγκο. Έχασε και τη φρεσκάδα που είχε τις προηγούμενες χρονιές, είναι πολλά μαζί.
Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα μπει ξανά στη μάχη του τίτλου. Το μάξιμουμ που μπορεί να πάρει η Ομόνοια είναι η Ευρώπη και να διακριθεί το κύπελλο. Δεν είναι φυσικά το τέλος του κόσμου. Όλες οι ομάδες μετά την κορύφωση έχουν και πτώση. Το σημαντικό είναι να γίνει σωστή διαχείριση της επόμενης μέρας, αφού γίνει σωστή αξιολόγηση των λαθών».

Ανδρέας Βεντούρης