Όταν δέχεσαι το γκολ της ισοφάρισης στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι απογοητευμένος. Αυτό ισχύει για τον Άρη, που έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να πάρει ένα μεγάλο «διπλό» στο ΓΣΠ και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που απέκτησε στο 44’ με το γκολ του Μπαμπίκα για μεγάλο διάστημα, ωστόσο, όσο πλησίαζε το τέλος του αγώνα, έδινε περισσότερο χώρο στο ΑΠΟΕΛ και το πλήρωσε.
Επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο να κρατήσει το μηδέν παθητικό αντί να επιδιώξει να επιτεθεί για να μην επιτρέπει στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ να βγει ψηλά, δίνοντας περισσότερο χώρο απ’ ότι θα ‘πρεπε στον αντίπαλό του.
Η ισοφάριση στο τέλος αφήνει πικρή γεύση, ωστόσο με μια πιο… ψυχρή ματιά, ο βαθμός δεν είναι λόγος στεναχώριας. Ο Άρης διατήρησε το +10 από το ΑΠΟΕΛ, έστω και με αγώνα περισσότερο, δείχνοντας πως μπορεί, με βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς κι όσο δεν χάνει, να διεκδικήσει ακόμη και τον τίτλο.
Όσο παραμένει στη θέση που βρίσκεται και διατηρεί τις αποστάσεις από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω από αυτόν, δικαιούται ασφαλώς να ελπίζει σε κάτι τέτοιο!

Ανδρέας Βεντούρης