Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας κατά τη χειμερινή διακοπή της Premier League, ύστερα από τη νίκη στις καθυστερήσεις επί της Γουέστ Χαμ, όμως δεν επαναπαύεται με το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Οι “κόκκινοι διάβολοι” αναμένεται να αρχίσουν τη διαδικασία πρόσληψης προπονητή της επόμενες εβδομάδες, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να προβιβάζεται σε πόστο συμβούλου για δύο χρόνια, όπως είχε γίνει γνωστό από τη στιγμή που ανέλαβε ως υπηρεσιακός τεχνικός.
Οι άνθρωποι της ομάδας θα περάσουν από κόσκινο μία λίστα από υποψηφίους, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει άτομα που έχουν εμπειρία από μεγάλους συλλόγους. Σε αυτήν βρίσκονται ήδη τέσσερα ονόματα, σύμφωνα με το Athletic, τα οποία πληρούν αυτήν την προϋπόθεση, μεταξύ άλλων.
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ανήκει σε αυτό το γκρουπ, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά του κατά τη θητεία του στην Τότεναμ, αλλά και τώρα στην Παρί. Ο Έρικ τεν Χαχ έχει μετατρέψει τον Άγιαξ σε μία από τις καλύτερες επιθετικές και αμυντικές μηχανές στην Ευρώπη, όπως απέδειξε και στους ομίλους του Champions League. Ο Λουίς Ενρίκε κατέκτησε όλους τους τίτλους τον καιρό της Μπαρτσελόνα, ενώ τα πηγαίνει καλά και στην εθνική Ισπανίας. Τέλος, ο προκάτοχός του, Τζούλεν Λοπετέγκι, τα πηγαίνει επίσης πολύ καλά στη Σεβίλλη, έχοντας κατακτήσει το Europa League, ενώ έχει περάσει και από Ρεάλ και Πόρτο.
Οι τέσσερις προπονητές έχουν το προβάδισμα αυτήν τη στιγμή στην κούρσα του πάγκο της Γιουνάιτεντ για το 2022-2023, χωρίς να αποκλείεται στο μέλλον να εμφανιστούν κι άλλα πρόσωπα στη λίστα των υποψηφίων.