Παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τη φάση στο 60’ και τη μη υπόδειξη πέναλτι στην ανατροπή του Σάλι από τον Σάβιτς εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λούκας Αλκαράθ.
«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Υπήρχε αυτή η φάση του πέναλτι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής δεν χρησιμοποίησε την τεχνολογία για να υποδείξει την παράβαση. Αυτή η φάση έκρινε τον αγώνα. Αν μας δινόταν, δύσκολα δεν θα νικούσαμε. Σήμερα έχασε κάτι το ποδόσφαιρο», είπε για τη φάση και πρόσθεσε:
«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ήμασταν καλοί και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως στο δεύτερο όταν ο αντίπαλος έκανε ένα σουτ και σκόραρε, ενώ είχαμε την ευκαιρία στο τέλος για να ισοφαρίσουμε. Μπορούμε να το αλλάξουμε. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερή μας».
Όσον αφορά την ετοιμότητα του Γουακάσο, ανέφερε: «Δεν ξέρω. Περιμένουμε τον Σαρφό σε 3-4 βδομάδες. Το ίδιο και για τον Γουακάσο».