Πληροφορίες που πήραμε από πρόσωπα τα οποία γνωρίζουν το Νότσι Χαμασόρ μας είπαν ότι ο μάνατζερ του Κίνγκσλεϊ Σαρφό δεν πρόκειται να δώσει τη συγκατάθεση του για να γίνει η μεταγραφή του Γκανέζου ποδοσφαιριστή χωρίς προηγουμένως να τον ικανοποιήσει η όποια συμφωνία γίνει.
Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Νότσι, είχε κάνει συγκεκριμένη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και με το Χριστόφορο Τορναρίτη, τον Σεπτέμβριο του 2020, στην οποία υπάρχει μία ασφαλιστική δικλείδα (βλέπε οικονομική) και αν αυτή δεν υλοποιηθεί, τότε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δεν αφήνει να γίνει η μεταγραφή.
Όπως πληροφορηθήκαμε επίσης, αυτός είναι και ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα Σαρφό για τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν (βλέπε ΑΠΟΕΛΑπόλλων) παρόλο ότι όπως και η ΑΕΚ συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό.
Όσο λοιπόν υπάρχει αυτό το εμπόδιο, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη μέρα και πολύ περισσότερο, αν γίνει τελικά η μεταγραφή του Σαρφό ,σε άλλη ομάδα.
Λόγω του ότι πρόκειται για πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό που διεκδικεί ο κύριος Νότσι και καμία ομάδα δεν μπορεί να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και το μάνατζερ, το θέμα παραμένει…στον αέρα.
Μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον.